Shuratan Albom

By: Huda Md Supar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Miss Fizatul Akmar Basri

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 1-Oct-2008 17:34 Email | Share | | Bookmark
Kami Raya Semalam, haha

 
 
 
View all 9 photos...


yes, kami memang suka bergambar, hahaha


Monday, 29-Sep-2008 13:59 Email | Share | | Bookmark
Pekej Aidilfitri





Ni baru tiba harini
terima kasih sayang dan rindu diucapkan kepada cik azah binti adam atas sumbangan yg telah saudari berikan, penuh menimbun dengan goodies, siap besertakan sekeping surat cinta yg dari awalnye kata tade benda nak tulis tapi manage jugak unt tulis penuh dan padan size a5, hehehhe
Ni jugak kami sertakan koleksi kueh raya kami yg hampir boleh dibuka gerai tahap antarabangsa bak kata kakjet

Maka, nak diambek kesempatan ini unt mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kaum keluarga saye; mak, abah, amir, una, luqman, anas, umayra dan keluarga kami yg jauh sket; juga buat kaum keluarga aizat yg baru kenal sikit2 tho i hope to get to know u better, dan keluarga my good housemate and friend, fizatul.
Buat yg masih ingat kat kami, hehe, cik azah adam, cik yasmin mustapha, yg akan memulakan kerjaya lepas raya ni, hehe, sayang korang dua! n good luck!
Kepada kawan2 skola lama; uda n teknik; matriks, taylors, n most of all, member seperjuangan kat imu n preston
Maaf zahir n batin, semoga bersua lagi soon, doakan kami jauh di sini di sini


Tuesday, 23-Sep-2008 13:20 Email | Share | | Bookmark
Pekej Kasih Sayang

 
 
hehehhe, gembira bangat pagi tadi
buka2 pintu bilik, ada nampak satu kotak medium size wane putih kat depan pintu rumah

dalam hati dah berdebar2 dah (hey mestila, setahun sekali je tau parents bagi jajan!)
tapi, rileks dulu..mandi2 dulu..

bawak naik, berat dia sedap2je
aku takmo la parents aku bagi berat2 kalu boleh, kang mahal nak bayar pos
(antara benda pertama aku akan tengok bila dapat pekej is tgok harga pos, huhu, can't help it..)
dalam dia, ada tudung raya lagi, hehe, jenis yg bermanik banyak2 n bersulam, the kind yg aku takkan beli unt diri aku sendiri sebab luar bujet aku
ada skirt ramba ala gypsy which aku terus sarung
ada keropok ikan which aku pesan sebab aizat kempunan
ikan bilis sket, some pre-pak ketupat, a mixed selection of kueh raya yg ada kat rumah, and last but not least, lempuk durian!
aku mintak sebab ada satu malam tu aku mimpi aku pegi merata makan durian tapi takde satu pun yg rasa betul2 macam durian
rasa terharu sangat sebab parents aku usahakan jugak mencari
also not forgetting kad raya yg umayra tulis, hehehe, comel je, as always

*sigh
aku miss keluarga aku..
tapi bila dok jauh2 cenggini, lagi terasa best bila dapat 'their touch'
admit it, sape yg dok mesia rasa macam bila parents bagi ikan bilis?
tu la, dah jauh baru nak rindu
hmm, dpt balang kueh raya ni, sure ada bau rumah sket ek

anyway, terima kasih sayang penuh rindu korg!
una, happy 20th!



Thursday, 18-Sep-2008 11:31 Email | Share | | Bookmark
Pekej Raya



This jz came in today, pakej raya pertama for this year, with lots n lots of love (hehe) from kakmen. Ada tudung raya sehh..Jz nak let u know, kakmen, aku amek biru n kakfiza amek ceklat pasal kakfiza takmo biru n baju aku tahunni purple-biru-pink pasty2 gitu. Tu fiza tengah meseg sume orang kat msia soh hantar dia baju ceklat.
Terima kasih very much! Sayang sama kamu!
Skang tggu pakej kakjet plak. N from family tercHinta, on da way
Hohoho, kita kayalaa tahunni fiza!

Also, harini birthday mak
Selamat hari lahir diucapkan with lots n lots of love from ur daughter yg jauh di sini (anas or man or anyone of u guys tolong passingkan if ur reading this)


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net